Wednesday, December 10, 2014

Jalan Jalan Makan Makan

Hollaaaaa...

Lama betul tak menulis dalam blog kesayangan nih...banyak memori yang menjadi kenangan tak sempat nak share dlm nie...uhukkkk..terlalu banyak..yang manis yang pahit yang pasti manis lebih banyak dari pahit..pahit tuh buang jauh jauh jauhhh sejauhnyer..malas nak amik port..hihihih

Cerita yang nakk share dlm nie actually story bulan Oktober..hahahahaa..takde masa n tak berkesempatan nak menulis sejak akhir2 nie..maklumlah sifat malas melanda diri..hihihihi

Bulan oktober lepas aku n sis berkesempatan bercuti2 ke Kuantan & cherating.Alhamdulillah misi utk bercuti terlaksana walau dlm kesibukan tugas aku n suami...huhuu..Dan InsyaAllah Tahun 2015 lebih banyak percutian yang akan dirancang coz suami pon dah ada cuti tahunan n boleh apply cuti..mudah utk kami plan..hihiii.dan semoga dipermudahkan rezeki Tahun 2015..Amin Amin Amin..Dan ucapan syukur Alhamdulillah cz en.suami dah berkhidmat sebagai Penjawat Awam 8/12/2014 yang lepas..Syukur...cume tempat psoting masih diawangan cz die tgh in course..huhuuh.Semoga doaku termakbul untuk kami tinggal sebumbung lepas nie & tidak lagi PJJ..huhuhuh..

1st day kami tido dekat Seasonview Hotel Kuantan

bilik sgt besar.berbaloi dengan harga

kemas.bersih.selesa itu yang penting

mr & mrs.Spanz
makan dekat Tanjung Lumpur..lupe lak nama kedai tapi ok la harga berpatutan dan sedap..paling sedap ketam telur masin

Day 1 kami berjalan dan makan2 sekitar kuantan..pastu lepak bilik tido tido dan tido..hehehehehhee..
Day 2 plak kami pergi ke cherating tapi tak ambik gambar lak..adooii sebab cuaca sgt panas so sampai terlupa...huhuuh

2nd day kami menginap di sini lak

so far ok la bilik die sgt luas cume maybe sbb hotel dah lama

jalan-jalan tepi pantai 

honestly pantai die indah khabar dr rupe..hhihihh..serius cherating pon tak mcm dulu...tidak seindah dulu..huhuhuh

family sister

me & hubby

Dinner area hotel..kedai tomyam

So far ok la cz misi & visi percutian adalah jalan2 carik makan..hhihihiihh..mmg banyak makan tapi gambar makana je yg tak ambik banyak..hihihih..Alhamdulillah.next family vacation on Jan 2015.InsyaAllah on my 2nd Annivesary...harap en suami dapat cuti...

Ok nie je serba sedikit tentang short vacation kami ke kuantan...next entry for next vacation. ^_____^


No comments: