Wednesday, August 14, 2013

Riang Ria Hari Raya 2013

Selamat Hari Raya untuk semua pembaca blog kehidupan ini!!!!!
Maaf Zahir Batin iklas dari lubuk hati yang dalam..cewah!!!


Dikesempatan ini ingn berkongsi kegembiraan hari raya bersama..Tahun pertama berhari raya berstatus "isteri"..Alhamdulillah semua berjalan seperti kehidupan sebelum ini..kalo selama ini balik kg sensorang n drive sendiri 5-6 jam..now tidak lagi okeh!!!Driver peribadi telah ada dan telah berteman ke sana ke sini...

Tahun ni turn raya kat Sabak Bernam. Next year lak turn raya rumah belah en.suami...camne lah gamaknyer perasaan ini coz selama 32 tahun ni tak pernah raya kat rumah org lain selain rumah family sendiri..oh!!tidak dapat ku bayangkan...wuaaaaaaaaaaaa~~

Tahun pertama aku bersalam memohon ampun dan maaf kepada insan bernama suami..huhuuu...banyak salah+silap+dosa ku pd sang suami..heheewwww~~ 6 bulan lebey kawen byk nau ranjau duri onak berduri melalui kehidupan bersama...^____________^

Tahun nie beraya bersama dan snap pict pon berdua..berdua itu lebih baik :-p

mr & mrs. Spanz a.k.a Tuan SepanBob~~

Actually tema this year gold+cokelat..tapi disebabkan en.suami taknak beli baju melayu banyak2 dan die pon tak suka sgt pakai baju melayu, so die tak beli baju..pakai jerkk baju nikah..aku jelah yang pakai baju baru..ahahahaha..nasib baiklah jumpe cream+cokelat...itu pon mmg last dan mmg saiz aku...hahahahaha...nasib baik ok!!!mcm biasalah saiz aku ni special sikit..so tempat beli haruslah kat butik peace~~murah+cantik+menarik=puas hati....siap manik2 labuci kan...janji kene sikit2 ngn tema tahun ni kan...

Familia semua ada kecuali adik Lelaki&wife die....
Tahun ni kurang sorg.adik lelaki coz turn die beraya rumah FIL die..next year aku lak takdo..raya umah FIL lak..adooiiii...Okeh berbalik pada tema, so agak kene gaklah kan even aku pakai ceram+cokelat..miaahahahaha..so tangkap gambar 1 family harus duduk belakang2...sang sofa tempat untuk kamera bertenggek...adooii kamera biasa2 je kan..bukan kamera mahal pon..janji ader kenangan *_____*

Selamat Hari Raya dari kami sekeluarga!!!!Semoga lebih bermakna hari2 akan datang!!!

No comments: