Thursday, July 25, 2013

Today is The Day!!!


Alhamdulilah ku ucap syukur di pagi Khamis coz genap 6 Bulan aku melalui kehidupan sebagai seorang isteri buat kali ke duanya dengan penuh warna warni kehidupan....Kehidupan yang penuh dugaan sebenarnyer..dugaan untuk mengenal luar dalam seorang insan bernama suami yang selama ini aku tak pernah kenal semua tentang dirinya...

Walau kami tidak duduk sebumbung dan hanya duduk sebumbung Jumaat malam hingga Isnin Pagi tapi aku cukup bahagia coz sedikit sebanyak aku mengenali hati budinya dan segalanya tentang kehidupan alam berumah tangga....Rutin ku sebagai seorang isteri sepenuhnya bermula Jumaat- Isnin..dan aku menjadi master chef utk en.suami pon weekend jerkk..hahahahaha~~so nak tunjuk skills lelebey takleh lah sgt coz selalunyer die balik jerkk sure akan keluar jalan2 even takde duit pon..hahahahahhaa

6 bulan macam2 yang aku belajar dan 6 bulan juga macam2 lah yang berlaku..dalam alam rumah tangga kalau tak gaduh2 tuh mcm tak extreme kot..muehehehehe..org kata gaduh2 manja..lepas gaduh baik..n bila baik tuh baiklah sgt kan...huermm..tapi kami bahagia..Alhamdulillah..

Semoga kehidupan kami dan rumah tangga kami di berkati olehNYA dan semoga en.suami dimurahkan rezeki lagi dah kami dimurahkan rezeki lagi lepas ni..Amin.Amin....Harapan untuk mempunyai zuriat masih belum tercapai..takpe..kami akan usaha lebih lagi lepas nie..hehehehhee *_____________*

No comments: