Thursday, May 23, 2013

holiday mood is ON ~

okeh...esok lusa n tulat cuti...wehuuuu!!!!!! now mood holiday lagik..dah malas buat keje..so keje edit pict n masuk dlm blog..hehehehhehe...even dah story mory pasal holiday yang lepas2..tp setelah di edit pict yang sedia ada..so nak gak buat entry yang sama dimana saya berjaya edit gambar!!!muehehehhee...poyo kan!!org lain dah berzaman teror edit gambor..aku??takde masa nak buat lah!!ni bosan baru ada masa nak buat...bhuaahahaha

okeh..nilah hotel yg kitorg tido...iris hotel cameron..nod bad!!!janji leh tido..hehehe~

antara tempat yang di terjah..ladang teh+lavender park+kea farm (takde gambar)

ni view dari hotel di PD..saksilahkah keBulatan en.suami..hahahha~


okeh...next entry tunggu holiday tak tahu di mana..semua pon in planning..hope apa yang di rancang akan terlaksana...insyaAllah (^______________^)

No comments: