Tuesday, April 2, 2013

i'm 32th now!!!


Hollaaa!!!even dah lewat sehari utk update tapi umur tetap dah berubah..now i'm 32 years old oledeyy.....wuaaaaaaa >,<


Alhamdulillah masih bernafas dan dipanjang umur sehingga 32 tahun hidup menikmati alam dunia yang banyak dengan dugaan,susah senang,gembira,sedih,nangis ketawa..macam2 lah!!!

Alhamdulillah tahun yang penuh bermakna tahun 2013.event tak dpt celebrate birthday dengan mr.hubby sebab kami duduk asing..tapi die masih ingat utk wish..hug & kiss from far away!!uhukkkk.Tahun penuh makna sebab tahun 1st sambut bday dengan insan bernama suami.Then birthday present paling bermakna sebab mr.hubby hadiahkan spongie Jr.Alhamdulillah....even monthly kene byr sesama tak kisahlah..janji downpayment die bayar!!hahahahahaha

April Fool gak spongie dah bertukar tuan. mr.hubby take over tugas aku untuk menjaga die plak..now die duduk kat town yang penuh pancaroba..hahahaha~rasakan!!!Alhamdulillah rezeki kami bertambah lepas kawen..Hope rezeki dimurahkan lagi after this..InsyaAllah *_____*

p/s :spongie tuh my car ~ BHH 4223
      spongie Jr. (junior) my second car ~ WYE 4223

No comments: