Tuesday, March 5, 2013

tragedi si minah rempit....


yes!!!i am!!!

kata-kata di atas adalah sangat sesuai buat si minah rempit mcm aku utk kesekian kalinye...adeyyy!!!takdelah nak merempit sgt kot...disebabkan baik hati bg hubby bawak spongie...so aku jadilah minah rempit utk seminggu ini...tapi belum pon seminggu si 'motossepan' dah meragam..adeyyyyyyyyy..~stuck like glue~

al kisahnyer otw nak ke kolej tetibe motor tuh sempot2 then die mati n terus stop di tepi jalanan...alamak!!cuak kejap...huhuu..this is first time happen in my life.selama menjadik minah rempit tak penah pon motor tu meragam..aiiyakkk!!!!jem kepala otak jap..ok tabahkan hati..start-start motor tuh...yelah mana tau idopkan...huermmm tak idopp....adeyy~~panas terik neh!!kol 2.30pm kot...kepala lak mmg tgh ting tong sakit kepala...so terasa mcm give up n nak nangis jerkk..org lalu lalang kiri kanan jalan..yelah tgk minah pakai baju kurung dok tgh panas kan..mcm pelik lak kan...

huerm....setelah fed up tak idop so terus call BFF utk dtg ambil..dan aku amik keputusan utk sorong motor dah letak bwh pokok kat umah org kg kat cni..adeyyyy!!terasa nak nagis jerkk..napelah time ni gak ia berlaku!!!memang menguji gaklah~~dah lah suami jauh..adeyyyy >,<



yes!!!sabar adalah asa hidup dlm hidup..so harus bersabar..nasib baik member2 semua ok..then cakap je mereka dtg membantu...huhuuuu.Alhamdulillah~~

Moral of the story :: berkawan biar beribu..bila susah semua dtg membantu.

No comments: