Tuesday, March 19, 2013

Cuti & Bercuti...

dah lama sebenarnyer nak up date blog neh tentang cuti2 Malaysia besama insan tersayang..tapi tak berkesempatan coz bit busy....Time ni pon sebab dah jem kepala otak nak wat kije..so take 5 utk update blog yg dah mcm nak usang neh..hahahah~

Cuti & bercuti kali ni time Chinese New Year last month..ehh last month kah??hermmm belasah lah..lama dah kot..hahahahaha..

nak kata honeymoon belum honeymoon betul kot coz plan for honeymoon nak pegi Redang Island..Insyaallah kalo takde aral June nanti baru pergi...now masing2 bit busy mengalahkan perdana menteri..ahakss!!

This is our first holiday...really enjoy it coz holiday dekat town..then shopping menghabiskan duit..nasib baik minat n hobi yang sama dengan en.suami.Alhamdulillah walau kami tak sama tapi minat kami serupa...

check in kat hotel ni..best+selesa..

tempat yang dah lama menjadi idaman en.suami nak pergi.Finally!!we are here!!

barangan branded yang byk kat sini..tapi sangat berpuas hati shopping!!

we are here!!

Tambak johor..seberang tuh bumi singapore~

nice view

kaulah kekasihku..

kami..bulat-bulat!!hahaha~

last snap pict before balik..wehuhuuuuu
Alhamdulillah really enjoy for first holiday with my hubby...tempat yang menjadi idaman en.suami nak pergi...saja jenjalan mengisi musim cuti yang ada...sangat happy!!Thanks bie coz bg duit shopping banyak2!!hahahah~next stop soon insyaAllah Cameron Highland!!yeahhh!!g tempat sejuk2 lak..hehehe>,<

No comments: