Thursday, November 8, 2012

Masa oh Masa...





Sangat pantas masa berlalu pergi..pejam celik pejam celik tinggal 2 bulan & 17 hari je lagi akan tiba saat & ketika itu...

Tapi kalau masa tu lagi cepat lagi bagus gamaknyer...sebab apa tau!!!sebab taknak fikir dahh...biar cepat settle..cepat berlalu dah lega everything....

Serious sangat2 penat coz kene ulang-alik MElaka>PJ>Sabak Bernam>Melaka to settle down everything....dengan keje yang melambak..adoyaiiiiii..Orang kata tak baik mengeluh!!!yup!!mmg tak baik..tapi terpaksa mengeluh gak coz really dah tak mampu sbb travel..Bak kata org "Long Distance Relationship"....memang sangat menguji ketahanan badan!!!

Alhamdulillah everything dah ready cuma ada lah benda kecik2 tak ready lagik...door gift pon lg 20% nak done!!alhamdulillah...

Cume risau sebab lagi 2 bulan wedding card belom tempah lagik..hahahahahah~~Gamble kan!!takde time nak g tempah lagik...nak survey2 dah takde masa dahh..ari tuh de gak tgk kat hometown..tp bila memikirkan jauh nak g tgk & ambil...aku amik keputusan utk buat kat melaka jerkk...Tapiiiiiiiii mr.Fiance lak takde time nak datang melaka sbb die pon busy!!!so keputusan telah kami ambil utk tempah kat KL jerkk...redah jelah mana2 kedai yg leh cetak kad..uhukkkk!!!mahal atau murah belakang kire janji menepati citarasa aku.. ^______^"

Hopefully semuanya berjalan lancar.biarlah masa tu cepat berlalu..sbb aku dah taknak travel every weeks...penat siottttt!!!

No comments: