Monday, November 19, 2012

Dan Bila Esok ~ Part 2

okeh..nie adalah kesinambungan cerita cinta http://yuffaheartbeat.blogspot.com/2012/10/dan-bila-esok.html..ni adalah cerita cinta part 2...

Alhamdulillah we walk together counting the days..only 2 month & 6 days more..

Alhamdulillah dah 85% ready...cume hantaran tak ready lagi coz ada 2 bulan lagi..so rasanyer mcm sempat untuk menyiapkan semua hantaran..InsyaAllah...

Benda-benda lain lak alhamdulillah semua ok even ada yang tak ok..ada yg buat aku menangis..Tapi alhamdulillah dapat bakal suami yg memahami hati ini...syukur kepadaNYA...

Cerita cinta part tu neh nak story mory pasal D.I.Y gift untuk para tetamu..even hanya simple n murah..but really puas hati coz hasil tangan sendiri...

tada.....sape nak kene datang!!!
hanya NAMA kami..date takde coz takot tukar date

hasilnyer.... 
Okeh nielah die hasil kerja tangan aku berhempas pulang menyiapkan 1000 door gift utk semua para tetamu...dalam die???kalau nak tahu kene datang coz semua orang pon akan dapat..hihihii ^________^

Walau sibuk dengan tugas harian...sibuk dengan program kolej..sibuk dengan kursus sana sini..Alhamdulillah akhirnyer dapat menyiapkannnyer dan dah selamat pon dihantar pulang ke hometown...

Okeh..Visi & Misi after this dlm masa 2 bulan nie plak menyiapkan hantaran 9 dulang utk lelaki & 11 dulang untuk aku lah....insyaAllah semoga diberi kekuatan dan yang paling penting kesihatan yang baik..insyaAllah..Amin..

No comments: