Thursday, October 18, 2012

WeDDinG iNViTaTioN CarD

sambil2 marking paper student sambil2 google card kawen....**wink**wink**

Bf si Tasnim siap tanye::EH ko tak tempah lg kad kawen??::~~Jawapan aku :: belom!!!

Takpe..3 bulan 7 hari lagik..sempat nak tempah kad kawen...survey pon tak lagi..cume google kat internet je design yang lawa2...

Then sangat teruja dengan kad kawen ini......

Red+Gold=lawa!!!!
 dan ini.........................................
MERAH=GARANG+LAWA=Chantek!!!
Sangat teruja dengan warnanya..selalu cina punyer wedding card yg mcm ni...cina pon cinalah janji lawa n kena dengan tema kawen aku kan..hahahaha=) card yg 1st tu nice sgt...then dpn card nak letak BFF aku SPANBOB+PATRICK...sweet tak???hahahahah~~~

sebab ape nak letak spanbob n patrik tuh...sebab mereka best friend ever...sama ngn aku n bakal hubby...dulu kami kawan..Then jadi kawan baik+kawan rapat...lastly jd kekasih yang hanya sebulan and terus jd Tunang..hahahhaa..siapa sangka kan....kadang2 kita tak tahu pon ketentuanNYA...org yang paling rapat dengan kita tulah JODOH kita sebenarnya..Berkenalan dengan ramai orang bagai dikata...Bercinta??Skandel je byk kot....Finally Tuhan dan tentukan TAKDIR hidup aku...AMIN...

Semoga aku jumpe tempat nak buat card yang mcm ni dengan harapan murah!!!hahahah~~Jimat itu perlu utk masa depan....^________________________^

No comments: