Monday, October 8, 2012

dan bila esok....

Dan bila esok....

>>> kita tak tahu apa yang akan terjadi esok...

>>>kita tak minta apa yang terjadi esok...

>>>esok!!kita hanya merancang, Tuhan yang menentukan hari esok....


Lama sangat tak up date blog kehidupan nie...al maklumlah tahap kesihatan kurang memuaskan...Then lat;y sangat busy dengan kerja n program kolej...

3 month & 17 Days only we walk down!!!yeayyy!!!InsyaAllah Bahagia itu ada dan pasti ada untuk aku..now slowly prepare barang for our wedding..80% complete...Alhamdulillah....

door gift VIP yang telah siap
hasilnya...

tadaaaaaaaaaaa......dah view kat blog lak..nie door gift utk VIP  -isi ASAM ASIN- 
Alhamdulillah door gift utk vip dah settle..now in progress door gift utk tetamu lain...semua buat sendiri untuk penjimatan n kepuasan hati sendiri..heeheeeeeeeee~~sampai demam a weeks menyiapkan door gift ni...mungkin terlalu awal utk ready door gift..tapi takpe lah..benda tak basi kan..door gift pon semua berasaskan makanan yang tahan lama..sesapa nak door gift ni HARUSlah datang "hari" itu nanti.........orang lain tak buat..bagi asam asin..aku lak buat..special..heheheh ^______________^

Next entry upload lagi picas untuk lain2 door gift...tak surprise kan???tapi bio lah..sharing is caring~~~

2 comments:

ayu azlan said...

nice dear..dlm sibuk2 dgn keja pun rajin gak yer...let me be the VIP guest plsss.i want one...hehehe

YuFFa said...

hehehee..of coz TERPAKSA rajin..huhuuu...ur no 1 VVIP guest..bukan VIP lagi..kene jd VIIP sbb byk yg lg special for VVIP...then kene duduk makan kat meja khas bersama pengantin..**wink**Wink***