Sunday, August 5, 2012

Tentang Dia...

Tentang Dia..Kamu dan keSayanganku...

hehehhe **wink***wink****saje nak tayang gambar orang yangku sayang selamanya...sebab ape tau..sebab aku RINDU kan die....

Memula dia adalah teman tapi Mesra aku..kire best friend ever lah!!semua masalah dgn "skandel lama" semua aku story mory dengan mamat neh!!hahahaha..mcm tak caya jerkk!!Lepas satu masalah..timbula masalah lain..and orang yg aku akan carik adalah mamat neh...hahahhaa..

Perasaan??entah!!memang takde perasaan ape pon dgn die neh..DIA????hahahhaa~~ada kot berperasaan dgn aku..((Chop!bukan peraan okeh!!))dia sendiri yg ckp die suka kat aku dulu..tu cte dulu la kan...tapi aku terus terang ckp takleh terima die sbgai ''seseorang'' dlm life aku..maybe kami serasi berkawan...

Tahun 2007 kami mula kenal dah Tahun 2011 kami merubah status dari best friend kepada 'in relationship'...dan Tahun 2011 jugalah hati kami disatukan dan mungkin inilah jodoh hidupku setelah kecewa selama ini...aku terima dia dan terima lamarannya dengan alasan 'mungkin satu hari hati ini akan terubat dan terbuka untuk insan yg menyayangiku'....memula dah bertunang pon aku masih 'takde perasaan' sebagai kekasih & Tunang dia...hahahhaha~~but Alhamdulillah Tuhan tu maha adil, kaya & saksama...hatiku dibukakan dengan sendirinya walau byk sgt benda yg terpaksa dia tempuh & redha dgn perangai aku yang dia kata 'perangai macam-macam''...hahahhaa~~sorylah!!!its all about heart & soul.....

Dan Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan kami serasi bersama sebagaimana dulu...harapan semoga dulu, kini & selamanya akan kekal dan BAHAGIA hingga ke Syurga..AMIN....Dan sekarang..tinggal  5 bulan je lagi semuanya akan berakhir....Status akan bertukar dan memang tak sabar nak tunggu hari bahagia itu..Bahagia yang aku cari selama hidupku ini..dan harapanku semoga Bahagia ini hingga akhir hayatku...

Inilah kisah tentang dia...dia sangat penyabar & baik hati & penyayang dan semua lah yang baik2...dan semoga dia memang baik dan pilihan yang tepat utk life aku...InsyaAllah..memula tak CINTA..tapi kini aku CINTA dia selamanya...Sangat Rindukan Insan ini.......Semoga Hubungan ini diberkati olehNYA..Amin...

No comments: