Wednesday, August 29, 2012

T E R U J A

SIMPLE!!!sticker for gift...


Tadaaaaaaaaaa.....

1st of all "SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN" to all readers...

Alhamdulillah masih dipanjangkan umur dan semoga rezeki makin melimpah ruah..Amin..

Teruja sangat coz tinggal 4 bulan n beberapa hari je nak sampai date yang telah dijanjikan..Alhamdulillah 3 Syawal 1433H sekali lagi sejarah yang tak mungkin berulang telah menjanjikan satu lagi perjanjian sehidup semati antara aku dan dia...Fasa ke-2 kehidupan kami telah dipersetujui oleh kedua2 belah pihak...2 hati bakal di satukan suatu hari nanti..InsyaAllah..

Dan sangat teruja dan time raya gaklah kitaorg pegi beli preparation for our wedding..hahahaah~~kene beli sikit2 al-maklumlah kami nie long distance relationship..cewah!!!((padahal every week lik KL))huermm...tak bz lagi boleh lah nak jumpe...dah bz nanti takde time nak jumpe n beli semua benda...now barang untuk hantaran dah 80% ready...Gift untuk tetamu lak baru beli and belum buat pape pon...huhuuuhuuu...need mood for done everything!!!

Huermmm,,, list preparation dah pernah buat before this tapi entah mana..so balik nie kene buat check list coz banyak sangat benda nak ingat..huhuuu.Almaklumlah dah tua..hahahaha...year 2013 umur pon dah 32 tahun..alamak!!!baru nak kawen????kawen kali ke-2 kot..second time buat yang sesimple mungkin..and banyak benda DIY jerkk!!jimat!!heheheh~~




No comments: