Tuesday, July 10, 2012

situasi yang berlaku...

tengok gambar kucing kat tas tu memang sangat comel kan???????memang comel lah..............

walaupun COMEL..tapi aku dah pangkah siap2 jd tak COMEL!!!!

disebabkan binatang tu lah aku pegi keje lambat..aku kelam kabut nek bot..habis spongie basah..habis kainku basah!!!damn!!!

Memula kuar umah dah bau something!!bau yang tidak menyenangkan....pastu ble dah kuar spongie dr pagar..bau makin kuat..tak lak terperasan n terpandang dgn jelas coz mcm biase lah..pagi2 kalo nak g keje suke berangan nak jadi org kaya!!!hahahah~~ni lah akibatnyer kalo selalu berangan minah jenin..

Then ble dah memulakan perjalanan nak g opis, tetibe selang dua buah umah terpandang ape tau!!ingat pagi2 nie terpandang lah DUIT ke..syok gak!!dah la nak kawen..ne tau DUIT jatuh dr langit ke-7 ker..hah!!berangan!!!terpandangkan TAIK KUCING!!!kat cermin dekat ngn viper spongie!!!damn!!!!!!!!!!!!!!aku dah lambat neh!!lagi sepuluh menet nak punch merah..memang sangat C*B*I lah kan...sepantans kilat undur spongie n cuci...gile mcm H*R*M kan..kan.kan....sengal...

Lepas siap cuci ala kadar tuh memecut lah si spongie g opis...seb bek sempat nak g thumbprint..lagi 4 menet jer nak merah. Nasib menyebelahi aku hari nie..syukur!!!tapi dalam hati masih berdendam kat binatang tuh!!!!!mmg aku bukan penggemar kucing...tak suke!!!tak suke sbb bulu2 die buat aku batok..uhuk..uhukkk!!

Nie tgh terpikir..berpikiran kejam!!kalo lah aku jumpe kucing tuh!!aku akan BUNOH!!!!!wahhhhhh!!kejam tak??hahahahhaha(gelak jahat)...tengah berfikir nak elak kucing tido kat atas spongie..sian spongie aku tuh...baru dpt kulit baru..dah kene cemar........adeyyyyyyyy =.=

No comments: