Thursday, July 26, 2012

kadang-kadang SEPI itu sangat INDAH..

SEPI itu INDAH...dan SEPI itu rupenyer seksi..seksi kah?????entah~~~

SALAM RAMADHAN.....

RAMADHAN kembali lagi..dan lagi dan lagi.................................Ramadhan yang banyak kenangan..Ramadhan yang banyak buat aku menangis....Sebab bulan Ramadhan lah aku temui segala kebahagian dalam kesengsaraan...

RAMADHAN 6 tahun lepas yang telah membuatkan kenangan yang aku takkan lupa dlm ingatan...till now!!!entah kenapa walau telah ada pengganti tapi sometimes aku terasa jiwa aku kosong sangat..sedih lah!!!kenapa & mengapa???

Mungkinkah aku belum bersedia nak face semua nie??nak bina kehidupan baru bersama org lain?atau mungkin apa yang aku cari masih belum aku temui???sometimes aku seronok sendiri....tanpa memikirkan hati & perasaan org lain...entah lah...tak tahu nak luahkan kat sape...blog kehidupan nie lah tempat aku luahkan segalanya..segalanya tentang diri ini................

Sampai sekarang aku masih mencari dan tercari-cari  bahagia  & kebahagiaan itu...susah!!sgt susah....aku sekadar berlakonkah selama ini>??senyuman & galak tawaku itu hanya lakonan?entah!!!!!

ku sgt berharap agar RAMADHAN kali ini membawa berjuta pengisian dlm kekosongan ini......

No comments: