Tuesday, June 26, 2012

hilang & menghilang

opssssssss!!HILANG??apakah????ape yang hilang & menghilang???

I'm back!!!!!!!!bukan hilang atau menghilang..cume dok betapa diam2 kat kayangan..huh!heaven!!






Memang heaven sbb dpt MC hampir a weeks..giler lama kan??kali nie diserang demam+batok+selesema=pakej paling best!!Lama dah tak demam lama-lama..best sbb mkn ubat je tido!!tido je makan ubat!!mmg keje aku tido..rasa mata akan celik cume 4-5 jam je sehari..so dekat 20 jam aku tido dalam masa 24 jam..cer bayangkan!!!!!!!!!

Masa demam mcm biase lah kan...citarasa tu down!!tak teringin makan pape pon..TAPi................selera kuat!!nak makan cheese cake lah!!nak makan asam kat JJ lah!!cheese nan+ayam tandori lah!!huh!!pengsan~~~seb bek masa tinggal sisa-sisa demam tuh, my lovely mr. fiance tunaikan selera aku yang sungguh tajam tuh!!hahahahah~~thanks a lot dear!!always LOVE u ^_~ hasilnyer puas makan semua keinginan yang tajam tuh~~Alhamdulillah demam dan ok!cume batuk n selesema jerkk ada lagi!!adeyy _^_

Hopefully better soon..dah taknak makan ubat!!!pahittttttttttt~~benci!!!

No comments: