Friday, June 15, 2012

BIG day's




BIG day's=hari BESAR.....maksudnyer bukan hari ape pon...just BIG days for our family...

1 June 2012 - Date Keramat buat adik lelaki tersayang coz die telah sah menjadi SUAMI untuk insan yang disayanginye...Alhamdulillah dengan sakali lafaz die dah sah menjadi milik ISTERInye...wow!!!HEBAT lah coz sekali lafaz jerkk...at last!!that time aku yg nervous mcm aku lak yg akan akad nikah..hahahhaa..dalam sebak ada gembira..Alhamdulillah.Memula nampak lah Iwan sgt nervous coz masa siapkan die n nek kete tgk die gelabah giler...pastu si tok kadi lak berceramah dekat 30 minit...but everything happen smoothly...

tema : gray colour
~ picas time majlis akad nikah~



~ ni lak picas masa malam berinai ~

2 June 2012 - ni lak date keramat untuk mereka disandingkan di atas singgah sana..sweet sangat pelamin...tema ala-ala garden...Masa ni kami agak lewat coz ader lak sorg uncle tersalah masuk lorong...then tertunggulah kitaorg sampai Iwan kene marah dengan ketua kompang..aihhhhhhh...cian Iwan..dan yang paling sadis si butik pengantin...bajju iwan tetap sama mcm malam berinai cume tengkolok n sampin je tukar..cian sgt!!cemana entah management butik tuh..kami geram gak..but its ok..semua pon berjalan lancar...yg pasti kami dpt makan best!!heaven!!


bersama en tunang tersayang
my parents..

 












































































































2 comments:

misz areins said...

congratz to e1 n ila.. pelamin so nice n beautiful but d baju n make up syg la... kalo cntek.. mesti lg chantek on that day... baju e1 sgt2 x sesuaii... wat ever is.. majlis was going smoothly n everything dh settle... kak in nmpak kurus n makin ayu.. kalah seri pengantin e1 n ila.. mcm kak in yg snding.. seri org dh betunang.. hehehehe.. kawen t jmput k.... :)

YuFFa said...

hehehhe..thanks a lot for wishes..seri n aura gedix nak naik pelamin lg sekali tu harus ader..hahahha..takde kurus manalah..sama jerkkk..umo dah lanjjot kot..tu nampak lain kot..hehehhe