Sunday, May 27, 2012

its over!!

kisah hati dulu kini & selamanya....its all over!!!


yes!!!that right!!!suke sgt kata-kata kat atas tuh~~everything is no stay to long!!

hopefully what happen is over!!sudah cukup sudah mcm tajuk lagu tu la...aku doakan semoga 'dia' bahagia dengan pilihan hatinya..semoga dia menjadi suami & bapa yang sempurna di dunia  akhirat!!!Happy wedding days to my friend...me???entah!!!masih mencari & tercari2 kebahagiaan itu..maybe org nampak aku happy but aku pon tak tau aku ni happy ke tak....

Susah nak cerita pasal hati nie..sekali terluka, susah nak ubat even bole baik..sedih!!!biarlah hidup aku mcm ni...senantiasa dilukai...sampai bile..entah!!!now rawat hati  jiwa dengan my pets!!

dikala sedih..spans la byk buat aku happy..dia adalah jantung hati aku dulu kini & selamanya..Mr Pat dah ader kawan baru.so its ok to Ms Span..its all over!!but still friendship 4 ever..

No comments: