Monday, April 16, 2012

1 April 2012

special cake from my sister....
again...special icecream cake for birthday celebration me & abah

me...at 31th on 2012.....
wehuuuuuuuuuuuuu...am back!!!

lama sudah tak bersiaran memandangkan bit busy ngn tugasan sbg penjawat awam...bertugas demi negara..cewah!!mcm perajurit lak aii..hahahahhaa

Again...April kembali...kejap je masa berlalu kan...pejam celik pejam celik dah masuk 31 tahun aku bernyawa dan bernafas di muka bumi Allah nie..Alhamdulillah...umur masih dipanjangkan & semoga akan lebih panjang umur dan dimurahkan rezeki..aminnnn~~

Paling..paling...paling happy coz celebrate with my lovely mr fiance..setelah sekian lama single mingle takde kekasih hati di hati yg boleh happy kan hati nie...at last, April 2012 bersama-sama org yang aku sayang..hopefully akan kekal hingga hujung nyawa..aminnn~~ happy sangat coz dapat present paling bemakna buat aku..thanks bie for special gift~~

And last weekend celebrate with familia.my sis belanja!thanks a lot sister!!!hehehe..happy coz dpt berkumpul 1 family and paling happy dpt mkn ice cream cake...nyummmyy.best!!!

UMur???dah 31 tahun beb!!ayoyoooo~~~perangai???>>>cube ubah yang lebih baik..hati?????>>>>semoga lebih tabah & kuat..impian???>>>ingin menjadi lebih baik daripada yang baik...insyaAllah..ingin menjadi kawan,kekasih,tunang, isteri & ibu yang baik untuk insan bernama Mohd Fadli.insyaAllah...dan paling penting..mahu menjadi anak yang solehah buat mak & abah...thanks for make me happy...



No comments: