Saturday, March 3, 2012

|| Weekend ||

Home sweet Home..heaven!!!

dah lama tak update blog kehidupan nie...Al-maklumlah bz ngn tugasan harian disamping kemalasan telah melanda...jiwa kacau..complete set!!!

Jiwa kacau tu selalu jerk...nape entah..sebab dah nak masuk umur 31 kot..lg sebulan akan bertukar number yang baru..Usia?hanya pada angka,, bukan pd wajah~~~(^_^)

Every year ader jerkk present untuk diri sendiri..this year entah ape ganjaran untuk diri..huermm...mcm nak emas 916 jerk..hahahhaa..kaya sangat la kan..kalaulah ader yang sudi bagi alangkah best!!!!boleh tersenyum sepanjang zaman..hahahahah..Impossible!!

Lately malas nak layan karenah orang..nasib lah!!hati dah keras kot..ape nak jd pon..jadilah...malas!!i''m tired of this...i''m sick all this thing!!Nothing happen..still find all the happiness...Sometimes happy sangat ngn second life ni...but sometimes tired!!

Seriously, hati nie terlalu sensetif.nape ek??dah lama kaji n cari permasalahan yang timbul.tapi tetap mcm nie..tak suke!!!!benci!!!Maybe kenangan lama itu tak pernah hilang dari ingatan..Ia tetap sakit walau tinggal hanya sekadar parut.

Weekend yang sentimental.....biarlah aku sendiri rawati jiwa,, hati & perasaan ini..takde org faham!!!terima kasih pada yang telah menyakiti...buatlah selalu..dah biase oke!!

No comments: