Wednesday, March 28, 2012

Tick tock tick tock.............kejap sangat masa berlalu..dah nak masuk bulan April..APRIL??????????????

what a date???APRIL FOOL~~semakin hampir..plus 1 lak umur kan..wuaaaaaaa:(( USIA??hanya pd angka bukan pd WAJAH...semoga April kali ini semakin banyak perubahan dalam diri & impian semakin bertambah..InsyaAllah >,<

Huermm..10 month more je status akan berubah..insyaAllah semuanya akan dipermudahkan..dipermudahkan dr segalanya..Takot??of coz lah takot..takot keBAHAGIAan itu bukan milik aku..tapi insyaAllah..aku kene yakin yang bahagia itu ada dimana2...Semoga dengan kehidupan ke "dua" ini akan membawa berjuta keBAHAGIAan dan berjuta keGEMBIRAan...Amin..

Perasaan?entah lah..tak dpt nak describe cemana..happy ader..gentar pon ader..takot??huermm...perasaan takot tu tak pernah hilang dlm diri ini..yelah kadang-kadang masa silam tu buat aku takot nak meneruskan hari-hari mendatang..well, hopefully everything is ok!!!So far setakat nie..relationship between us takde pape lah yang happen..gadoh tu biase lah!!gadoh manje...heheheheh

Preparation??nothing to prepared coz mcm blur lak...hahahha..barang dah list..cume masa belom time nak g ber'shopping' barang kawen..hehehehe. banyak masa lagi kot..sekarang step yang dibuat just google theme for our wedding..wahhhhhh!!!class gitu~~mcm artis lak ber''theme2" lak kan...hahahhaa..

Hopefully April's can make me happy..happy & happy...and hopefully ape yang aku impikan akan menjadi kenyataan..Tanpa Impian, Mimpi takkan jd kenyataan...

No comments: