Thursday, March 8, 2012

HOLIDAY


working for life...life is simple..

Need a lot of rest!!!need vacation..need holiday..need cuti rehat tahunan...>,<

Dah lama rasa tak g vacation...sejak merantau kat Melaka nie, every year akan ader tentatif for vacation..tak kisah la dlm Malaysia or Over C..janji holiday..sometimes g holiday wif familia but sometimes g vacation sendirik..bukan ape, just for my self..GANJARAN setelah penat kerja..

Since year 2009 dah plan for vacation..year 2009 pg Perlis..sambil holiday sambil g jumpe best friends ever PPD Kajang si NINI..sambil tengok anak angkat..so cute!!Holiday kat sane puas makan!!heaven.

Year 2010 lak g Kota Singapura..serious first time jejak Negara orang..best!!tapi HUjan batu negara sendirik gak la..suke tengok culture negara orang..even just seberang laoot je kota singa tu tapi macam g negara org putih je ase...g sane pon coz ader best friends ever UiTM si Tasnem. Best!!!serious fun and enjoy the trip...

Year 2011 lak fly g Kota Jakarta & Bandung..Serious kalau orang ajak g second time aku akan pk 80 kali kot..hahahahah.Bukan ape..culture sane sgt different ngn life kita even depa orang islam. Sesak bagai nak rak..Tapi best lah..enjoy..shopping!!!berbaloi la pegi..Cume Malaysia is better..Negara Tumpah Darahku..

Year 2012 lak nak g holiday katne ek???huermmmmmmmmmmm>,< terpaksa mengeluh panjang coz year 2013 akan melangkah ke alam baru insyaAllah. so this year kene pendam niat suci murni diriku untuk fly ke mana-mana..just dok umah n saving sebanyak yang mungkin for my BIG DAY~~ But this weekend nak g Kuantan!!!berjalan sambil attended wedding si LALA..

Year 2013...9 month++ for that year!!!Seriau lak ase..hahahaha..hopefully Holiday 2013 berdua..kan berdua itu lebih baik..Maybe Holiday+Honey Star...InsyaAllah..

Holiday oh Holiday~~I need U!!!!!Dulu keje PPD, Kajang selalu je outstation. So selalu la outing..seluruh Semenanjung+pelusuk Sabah telah dijelajahi.. But since dok Melaka ni sgt jarang nak travel sane sini..haishhh!!!its ok but i need holiday...

No comments: