Friday, March 30, 2012

Ananconda

Anaconda tu adalah anaconda...die selalu jerkk ade dlm kepala atau perot aku..lately die selalu duduk dlm kepala...adohaiiiiiiiii..lehai..........sakit sehh!!!

Dan selalunye ble die datang WAJIB makan ubat..kalo tak mcm nak pecah kepala..Apakah??mengapakah??? sebab Migrin lah!!!dulu time dok kajang selalu jerkk dikejarkan ke hospital atau klinik untuk dptkan suntikan..ceh!!mcm pelik lak suntik2 ni kan..hahaha...yelah..makan obat selalu je tak jalan..memula dok Selondon, melaka ni..pegi klinik lah..konon nak continued check up tapi doctor cakap ubat yang aku makan takde kat klinik kesihatan kat cini..so kene pegi hospital besar melaka...what?????????malas nyer!!!dan disebabkan kemalasan aku nak pegi hospital yg crowded tuh..aku terpaksalah menahan kesakitan tiap kali anaconda mengamok!!lehai~~

Tapi pernah gak lah dikejarkan ke hospital jasin coz mmg tahap takleh tahan..so kenelah seDAs jarum suntikan..makkkkkk sakitttt!!!!!Aku rasalah kan..badan ni dah semua tempat kene ngn jarum..ingat lagi dulu kecik2 cukup fobia ngn jarum+suntikan..tapi skrg mcm dah biase..cume nak cucuk sendirik tu taklah pandai kan..aku bukan minah ganja!!hahahaha~~Anaconda bile la hidup aku nak aman ek???pergilah kau dari diri ini..

No comments: