Wednesday, February 1, 2012

:: February ::

February come again........

Bulan kegembiraan..bulan kebahagiaan..Bulan kesedihan..Bulan kedukaan..

Bila nak update blog je pasti nak touching..touching je nak update blog..mengapakah???

Entah!!!Tahun nie..11 february 2012 jatuh hari Sabtu.sama macam Tahun 2006. Dah 6 tahun masa tu berlalu.tapi tarikh dan hari yang sama datang lagi even tahun yang berbeza.

Terlalu banyak dugaan 6 tahun nie.Tapi ader ke orang yang tau??orang faham hati nie??? TAKKK!!!Takde sesape yang tahu n faham..Hati yang telah dilukai, Parut tetap ada walau telah ada hati yang baru..Hati yang lama tetap berparut.

Walaupun dah 6 tahun berlalu. tapi kenangan "itu" tetap segar diingatan..untuk pertama kalinya "status" aku bertukar..((mcm gaban lak aii nak tukar-tukar))..hahahaha ^-^

InsyaAllah "status" aku akan bertukar lagi tahun depan..Amin..~~

1 comment:

ayu azlan said...

Jika february tu byk memori pahit cuba cipta bnda paling indah dlm hidup pd next time february plak sure memori pahit akan pergi perlahan-lahan hari demi hari demi tahun.