Tuesday, December 13, 2011

The Long Distance Relationship...

Bila bukak cte pasal relationship je pasti aku akan terpikir sejenak..sebab ape tau!!sebab relationship yang aku ada nie buat aku kene jd kental+kuat+tabah=wanita tabah (cewahh!!!)

kuat ke aku dengan "long distance relationship" nie???susah nak jawap persoalan yang aku cipta nie..actually taklah "long" sgt distance relationship kitaorg. setakat PJ-Melaka kan...mcm belakang umah jerk...Tapi bagi orang-orang yang paham n pernah terjebak dengan relationship mcm nie..pasti tau cemana nak handle.

Aku???huermm...taklah sekuat mana..taklah setabah mana..kalau boleh nak "die" senantiasa ada depan mata..Tapi apakan daya..demi kerjaya, demi kerja..kami redha..kami pasrah..cewah!!:-P

Tapi aku suke sgt bace http://makealongdistancerelationshipwork.net/how-to-make-a-long-distance-relationships-workfunction-hereshere-is-how-you-do-it/24/

Tips yang die bagi boleh digunapakai dalam relationship between me n him. Tips yang ke-7 tu suke sgt..TRUST EACH OTHER.yup!!!right..Trust Him..tapi tulah paling sukar benda yang aku nak buat dlm hidup aku. NApe ek?? Sebab experience..sebab memory lama byk buat aku dah tak pernah nak TRUST sesape pon..Never!!! Jahat tak??hahahahahhaa~~~

Huermm...i try to follow all the tips..InsyaALLAH...Tapi nak ckp gak kat cini yang long distance relationship sgt mencabar n perlukan kesefahaman..Dan aku adalah sebahagian dari mereka yang menderita kerana kerinduan~~"Jalan Rindu"....the next filem..hahahahhaa

No comments: