Friday, November 25, 2011

keje vs cuti

Dah lama tak berblogging...sebab ape ek???sebab nie lah............

1) Pegi Wedding Along En.Tunang kat Banting, Selangor with mak & abah
~tetibe kena lak tema pengantin ngan baju yang aku pakai..Merah itu Berani..
Merah itu Saga..Merah itu Ceria...hehehehhee~~

2) Hari Pra-Graduation student KKSL
~Sebab keje kat kolej terlalu menyesakkan dada aku yang dah memang sesak nie..Program kat Kolej memang terasa macam aku Menteri pembangunan wanita lak..ahakzz @_@"~

3) sungguh best ice cream frutti tutti
~ macam biaselah busy dating ngan en.Tunang tersayang...kitaorg suke buat keje giler..dalam masa sehari boleh makan lebay dari hundred..giler tak giler??seluruh selangor kami jelajah utntuk jalan-jalan selagi ada jalan kebenaran...~~

4) Program KEmahiran Insaniah PElajar SMK 1
~ Dan bila dah busy dengan keje..program yang pelbagai WAJIB join...Alhamdulillah program berjalan lancar..LUV ALL MY STUDENTS~~

***dan Bila esok CUTI (sebab SABTU) huhuhuu..plan nak balik hometown.tapi apakan daya ISnin nie dah kene pegi kursus kat JAY BEE lak..adoyaiii...so tak mampu nak travel sana sini dah..every week ader jer program n event yang aku kene attend..LIFE IS TO SHORT~layankan jelah!!!Semoga hari ini adalah kenangan yang manis untuk di kenang hari esok***

3 comments:

sil said...

kaklinnnn yang bizi...miss u =D

Farhana Arshad said...

bos. program ke kedai ann belum berlansung lagi. mohon dipercepatkan pengeluaran tarikh..

YuFFa said...

asil :: miss u too...bilakah mahu jumpa???mahu dating2..hehehe:))

Intan :: hahahahaa..tarikh belum dapat dikeluarkan oleh mohor2 besar..:))