Friday, November 11, 2011

11.11.11


what the date u have????
~nice date...nice number & nice day~

saja nak update blog hari nie...yelah.DAte lawa kan..111111..cine kata "ong" wooo...lagi2 today is friday..terasa macam best je kalau mendirikan umah tangga time nie...cewah!!berangan nak kawen dah!!hahahahaa

Dan hari gaklah ramai yang pilih date nie sebab chantek.ramai yang kawen hari nie..sweetnyer!!!congrate lah pada sesape yang pilih date nie for wonderful moment in your life..

In my life entah apa yang akan happen yang buatkan aku akan ingat date nie ever kan..hopefully semuanya sweet moment lah kan..benda yang akan kenang sampai bila-bila.InsyaAllah..

Alamak tetibe lagu PENGHUJUNG CINTA lak kat hot fm.yup!!semuanya penghujung dah...he is the one in my life..ever after!!really miss him damn much~~@_@"

No comments: