Monday, October 3, 2011

-KuRsuS a.k.a KuRuS-

hurmm...this week dah kene pegi kursus kat UUM sintok, kedah...Lama lak tuh..adoyaiiii..pagi tadi lak dapat surat kene pergi kursus kat N9 lak..banyak betol kursus yang kene pegi.kalaulah pergi kursus tu boleh jadikan aku KURUS..kan ke heaven!!!hahahhaaa..berangan ok!!

Kursus kali nie sama macam pergi induksi gak..cume maybe situasi n tempat tu berbeza.Kursus induksi last 2 year kat KL je kot..ni jauh seh!!nun jaooohhhhhhhhhhhh kat KEDAH tu..adoyaii..memang jauh lah nak travel dari Melaka nie kan. Kalulah travel boleh buat KURUS..pon best gak!!hahahaha..again..berangan!angan yang tak sudah~~

Kursus Oh kursus..mmg tak sabar nak pegi kursus.Mood nak kuar dari bumi bersejarah nie membuak2..sebab ase dah lama sangat tak kuar dari Melaka nie..eh!!lama ke???entah~~
semoga perjalanan kami bertiga untuk pergi & kembali dari kursus selamat..and hope sangat yang kursus ni enjoy!!!

2 comments:

Farhana Arshad said...

kurus ke? org asyik tgk gambo food je. huhu
eh kamu.. apsal x letak link blog saya di blog kamu?

YuFFa said...

hahahahaa..sy dah kurussssss okehh!!!okehh..sy letak link blog kamu di blog sy okehh!!!sekarang jugak sy buat!!!