Tuesday, August 9, 2011

::TakdiR ::

dah lama rasa tak menulis kat cnie...al-maklumlah kesihatan tidak mengizinkan..bila diuji dan terus diuji lagi......alhamdulillah kesihatan semakin stabil..syukur padaNYA....

Takdir yang tentukan kehidupan ini..takdir juga yang tentukan perpisahan ini.....perpisahan apakah???pertemuan yg pasti ada perpisahan..itulah takdir...takdir juga yg menentukan segalanya....takdir yg mempertemukan sebuah hubungan....

Takdir aku masih disini dan akan terus disini..sampai bilakah??entah!!tak pasti...

lately macam2 happen in my life...dari diuji dan terus diuji...kene sabar dan terus sabar menanti...Tuhan itu akan menguji hambanya sebab DIA tahu hambanya kuat...yes!!that i am...thanks a lot kat kawan2 yang sgt2 concern ngn condition aku....Alhamdulillah i can face it..even sgt susah n payah nak face..but i can do it!!!

And thanks so much kat insan yang pernah aku kenali dulu dan mungkin selamanya.......Takdir yang temukan aku ngn dia...takdir juga yang telah buat hati aku terbukak untuk berubah!!!new hope~new life~new books~and everything is new!!!insyaAllah....Takdir yg membuatkan aku buat keputusan nekad nie.....hopefully everything will be change...still find my happiness...

No comments: