Sunday, August 21, 2011

||raya kembali lagi ||


~~gambar raya last year..tema :pink~~

today dah 21 Ramadhan berpuasa..so tinggal 9 hari je lg nak raya~~preparation????hurmm...this year mcm takde mood nak raya..kenapa & mengapa??entah!!!sebab dah umo 30 tahun kot..huahuahuahuaa*_*

ramadhan kali nie pon sma je mcm ramadhan yang lepas2..sendiri & sendiri lagi...nasib baik ada Intan farhana yg sudi berbuka pose bersama...weekend je buka sorg...nasib badan!!!*____^
syawal kali nie pon masih celebrate with beloved family..entah bila nak berDUA...last 5 year buget boleh beraya berDUA..rupanya tak berkesempatan tak sempat pon...huermm...dah syawal ke-5 masih mcm nie...

semoga keajaiban itu milik aku...dah semoga syawal kali nie memberikan sejuta pengertian dalam hidup aku...insyaAllah..amin...banyak sangat cabaran & dugaan sebelum, semasa ramadhan kali nie...sangat2 banyak!!!!harap sangat syawal yang bakal menjelma nie buat aku lebih kuat dlm mengharungi hari2 mendatang...


4 comments:

Farhana Arshad said...

err. tumpang tanya; intan farhana tu awek ZH kan?

sil said...

kaklin selamat hari rayer!

keluarga gakla orang terdekat dgn kita kan unti when when ehehehe

sil said...

typo = *until

YuFFa said...

intan :: ZH aku punyer okeh!!ever & after!!!full stop!!!

asil :: hehhee..selamat hari raya..maaf zahir batin~~raya t dtg sabak eh *_*