Monday, July 4, 2011

menanti+menunggu

menanti dan terus menanti..menunggu dan terus menunggu....aku nanti & tunggu keajaiban itu....benda yang aku tunggu :-

  • transfer letter >> hopefully keajaiban itu ada..nak sgt tukar..tak tau kenapa n mengapa...sedangkan dulu aku beriya nak duduk jauh dari parents..nak bawak diri la konon kan..mungkin dah tiba masanya utk aku kembali mendekatkan diri pada mereka..dah sampai masa aku jaga mereka lak...dan paling penting aku dah tak sanggup nak duduk sendiri..sangat tekanan jiwa....tak mampu nak layan perasaan sendiri...dah penat!!!
  • further study >> before ths sgt la mengharap nak further study kan..tp di sebabkan keje..TERpaksa melupakan niat nak study coz takot takleh nak balancekan study+keje..but sampai bila kan..lagi lama aku hold..lagi tulah masa berlalu..otak pon dah tepu lak nanti...so hopefully ini keputusan yang betul aku buat...dan pe pon yang happen aku kene face lah study+keje...to be strong!!!chayok!!!
  • jodoh >> jodoh tu ketentuan Tuhan..kalau ader jodoh tak kemana kan...tapi sapekah manusia bertuah yang akan dijodoh dengan aku ek???hurmm...aku takde jawapan itu..sbb aku dah takde sesape dlm life aku...yang ader pon dah taknak ngn aku..ke aku yg jual mahal??hurmm..entahlah..kdg2 ader yg faham dan kdg2 ader yg tak faham..hakikatnyer mmg org susah nak faham aku & kisah silam aku..semuanya tak nak usaha bwk aku ke new life..aku??try my best..but bila aku kecewa+terluka..aku jadi takot..aku jd buntu..aku jd keliru..so what must i do??entah...tertutup sudah pintu hatiku...cewah mcm lirik lagu matahariku lak...tapi serius!!!aku dah takot nak berkomitmen lagi..lagi dan lagi....biarlah masa yg tentukan segalanya...mungkin sendiri lebih baik untuk life aku...dan mmg dah ditakdirkan aku kene hidup sendiri tanpa orang TERsayang disisi....~~sedih ah!!!~~
hurmm...wish list nielah yg aku tunggu & terus menanti sekarang!!hopefully salah satu wish list tu akan ader keajaibannya.....insyaALLAH...doa+tawakal+berserah+redha......

No comments: