Monday, June 6, 2011

~wonderful monument & moment ~


--sangat unik --


~wonderful architecture~

last weekend kene bertugas kat masjid negara selama 3 hari untuk hari Inovasi islam ...setelah berbelas tahun asenyer tak masuk masjid negara...again, aku masuk buat kali ke 3 asenyer ke sana...amazing!!!!masih kukuh..masih cantik..dan masih teguh!!!sgt cantik binaan nyer...selama 3 hari aku tak lepaskan peluang menunaikan solat kat dlm masjid tu..bila masuk dalam jer...aku rasa sgt2 tenang...sgt2 aman...sejuk je hati aku...lepas tu tetiba je air mata emas aku nie mengalir utk kesekian kalinye...terharu...sgt2 terharu...begitu besar ciptaanNYA...

serious aku rasa tenang di sana...rasa mcm nak duduk sane terus...weheeee:)) plan before sampai sana nak carik jodoh kat masjid..mane la tau dpt kan...tapi keajaiban itu bukan milik aku...niat mmg dah tak berape nak baik kot...=) huhuuuu...

mungkin belom masa belom time utk aku berjodoh kembali..aku tak pasti...kepastian itu bukan milik aku...biarlah Tuhan saja yg tentukan segalanya...aku hanya mampu berdoa..doa semoga aku punyai saat2 kecapi kebahagiaan itu...wish list aku just one n only one...want to be happiness..selagi aku kejar kebahagiaan itu..selagi itu kekecewaan yg aku gapai...dah penat & surrender nak main kejar2!!!biarlah masa yg tentukan...mungkin ini mmg takdir hidup aku...:((

sedih la!!!!!!!serious sedih!!!!!!!air mata nie senang sgt nak mengalir lately...nape ek??/entah la!!! kenapalah aku tak kuat!!!kekuatan tu dah hilang..gone!!

No comments: