Saturday, May 21, 2011

menonton!!!!!!



tak sabar nak pegi tengok cte nie!!!!!!!!harap2 dak Ann dapat la beratur beli tiket n dpt tiket...yehuuuuuu:)) dia kata die akan g beratur sebelum lalat bangun...ahakzz!!!sengaLL...

masa cte ni ader kat tv3..aku tak pernah miss..cte nie sgt menyentuh perasaan..sgt2 sedih..tak sabar besedih dalam panggung...hohohohoo:D and this is my 1st time tgk wayang kat Melaka sejak bermustautin kat cni year 2009...wow!!amazing tak??aku tak pernah tgk wayang kat melaka nie..nak tgk wayang sure akan balik umah sis kat klang..hahahaha...member ckp aku BERLAGAK coz tak nak tgk wayang kat cnie...hurmm..ckp la pe korg nak ckp...bukan taknak tgk kat cni..tp JAUH ok!!...aku mmg kaki wayang dulu..tp sejak tinggal kat melaka nie..kaki aku mcm dah jd kaki bangku..eh!!kaki bangku ke ek..??hahahha..niat suci aku nak jd kaki wayang teros terpadam dek kerana tempat tinggal jauh dr Town..hurmm..redha jelah...

tapi seriously today i'm very excited coz this is my 1st time nk tgk wayang kat cni..mcm niat nak jd kaki wayang akan menjelma semula nampaknya...dan yang paling penting pawagam yg nak pegi ni baru bukak last thursday..so sure aura BARU tu akan menjelma dalam hati untuk memulakan niat suci nak jd kaki wayang balik..hehehhee:D

to my friend Intan Farhana=kamu jgn jealous ek!!!
to my dear friends Noraihan Ismail & Aida rose = have Fun ok!!!kita enjoy!

4 comments:

Farhana Arshad said...

serius org jeles ok! hadehhhh....

YuFFa said...

hahahhaaa..padan muka kamu ok!!len kali weeknd je dok melaka ok!!hahahhaha

Farhana Arshad said...

owh no. pasti paler org mereng bila duk lelama di melaka.
I tak sesat i KL tp I sesat di Selandar.hahahaha

YuFFa said...

hhahhaa..seweL=sengaL..ko hengat weh..selandar "dihatiku" skrg tau...