Friday, April 29, 2011

mimpi & bermimpi

again.......malam tadi aku mimpikan dia..kenapa & mengapakah??serius!!aku tak ingat die langsung...tapi kenapa dia hadir dalam tidurku???sampai bila dia nak hadir n menjelma dalam mimpi2 tidurku???

aku dah penat pikir pasal life..panat pikir pasal relationship..penat pikir pasal keje..penat dengan semua benda...aku cume nak bermimpi jer sekarang..wehuuuuuuuu;))

bermimpi tak payah keje, bermimpi g round the worlds, bermimpi & berangan hidup dalam laot...bermimpi takyah sakit otak..bermimpi terbang di awan biru....wah!!!sgt best..

aku nak bahagia..kenapa susah sangat kebahagiaan itu nak dtg dalam hidup aku??aku ingin dicintai..mencintai..menyayangi & disayangi..tapi kenapa aku tak dapat semua itu??semua tak paham!!hurmm...mungkin aku hanya boleh berangan jer kot..aku pon memang selalu berangan pon..biarlah angan2 itu yg membuat aku bahagia...bahagia hingga hujung nyawa...amin

No comments: