Thursday, March 3, 2011

||sponGie||

sponGie..spongiE..spong!Eee....hurmm...spongie adalah nick name bg harta duniawi aku...tanpe spongie..aku tak dpt g round d'malaya..balik kg..pastinyer tak dpt mencari rejeki...hehehhee...hurmmm..bulan ni je spongie sakit2..mcm tuan die..cian die..tuan die sakit taklah menelan belanja yg bayk..tp sopngie???adusssss!!!takpelah...demi spongie....ku gagahkan jua saving yang ada...bagaimana dgn jam swatch???impian tinggal harapan kah????wuwwwuuaaaa:((..akan ku pk kan cara terbaik hadiah buat diri aku sediri...hhuuuu...



*********spong!e kesayangan..hope get well soon***************

**hargailah harta kesayangan~~

3 comments:

sil said...

spongie mau bermanja-manja dgn tuan dia lah tu. kena pasang impian dan hadiah utk diri sendirik yg baru la gamaknye...

slamat bersantai kat PD =D. we ols bersantai kat mydin jer skrg ni. uhuhu

Farhana Arshad said...

saya dah semak kedai swatch.. tp saya lupa yg mana yg kamu idamkan!

YuFFa said...

asil
tulah..mmg spongie mau bermanja2..huuu..hadiah utk diri sediri adalah hadiah paling bermakna dlm hidup..heheh:))

farhana
kamu mmg begitu..huuu..takpe..biarlah ms span saja yg tau impian die..hikhikk