Monday, March 7, 2011

|| heart ||



hati yang telah remuk bolehkah di bentuk semula??????hurmm..mungkin mudah jika hati itu dibuat dr kertas..dr kain..dr batu..tapi hati ini adalah ciptaan Illahi..sukar untuk di rawat semula..tapi ader ke org nak faham????????tak semua org akan faham..

macam mane aku nak bukak hati yg telah tertutup rapat siap ader mangga..walau mangga tu taklah besar..tp kunci die aku dah buang dlm laot..cmne nak amik kunci tu ek???dari hari ke hari aku cube nak carik kunci tu..tapi...apakan daya aku...susah nak move on dr pendirian ini..maybe being single is fun..yes!!!but till when??

tak tau nak pujuk n bukak mcm mane dah..biarlah aku mcm ni..sendiri itu lebih baik buat masa n keadaan ini..aku taknak disakiti atau menyakiti lagi..cukuplah sakit yg aku tanggung selama ini..terlalu perit..cmne nak kasi org faham akan situasi ni ek??tak tercapai akalku..kalaulah "die" itu baca blog aku ni...aku harap sgt "die" tu faham keadaan aku..im so sorry..just leave me alone..

2 comments:

sil said...

ape kata kak cari mangga yang boleh kupas pastu boleh makan. lagi sodapppp =D

YuFFa said...

hahhahaa..dah kupas n dah mkn pon..dah abis mangga..tgu pasar mlm lg baru nak beli lg..hehehe=)