Wednesday, March 30, 2011

bila bosan

bila bosan aku rasa :-

1) macam nak terjun bangunan..(tp setakat 3 tingkat bek takyah!!)

2) macam nak tdo all the time (mcm nak mati jerk..aishhh!!tak bley)

3) macam nak g LOndon ke..Paris ke.. (tapi jauh sgt lak!!kna tempah tiket flight lak)

4) macam nak g lempang org..(nak lempang sape lak ek??tgh PK ;)) )

5) macam nak mkn byk2...(bukan td dah melantak byk ke??)

**aishhhh!!macam2 aku ni kan??hahahhaa.inilah cara menghilangkan buhsan..menulis dan terus menulis dan terus berfikir....**

3 comments:

sil said...

betul, bila bosan haruslah kita tulis dan tulis dan tulis, supaya bosan tu akan hilang. satu lagi, cari tmpt yg xde orang, pastu jerit kuat2 gerenti ilang bosan =D

YuFFa said...

asil...mmg pon..nak carik port yg best tok jerit mcm takde je kat selondon neh..wuaa:((

Farhana Arshad said...

Kalau bosam, kita gi main BEDminton la.
then cr pasal ngan org lain.
bersikap kejam & jahat sentiasa.
kompem xbosan.
ANyway Kak Lin, Happy Besday~