Sunday, February 6, 2011

: tak sangka ::

*wink*wink**ahakzz!!!entry kali ni kene gelak tawa lu..hahahhaaa..kenapakah??aku dah giler ke???hurmm..entah!!giler sebentar kot..hehheh=)

tak sangka sgt percutian kali ni byk benda yg happen lam percutian even hanya 4 hari..antara kejadian yang tidak disangka2 :-

1) cuti kali ni dok kg lebey dr 3 hari~yeeayyy!!tanpa ada berkecil hati!!alhamdulillah

2) cuti kali ni aku sgt2 byk mkn n tido!!ahakz!!mmg puas mkn n tdo~~

3)cuti kali ni aku n sis beli ice cream cake tanpa celebrate bday sesape pon!!hahhaha..mmg keje giler~siap tiup lilin...

4)hurmm...yang tak tersangka sgt dpt berjumpa org yang bakal menjadi "tut..." dlm hidup aku...insyaallah...happy sgt even not ready yet!!huuuu..


**kadang2 benda yang kita sangka tu takkan menjadi n benda yang kita tak sangka tu akan menjadik..hehhehe..hakikatnyer, entry ini hanya utk kenangan aku yg mungkin suatu hari nanti aku akn lupe..huuuu...semoga byk lg benda yg tak tersangka n keajaiban akan berlaku~~**

4 comments:

sil said...

i like dis entry. sebab rasa heppi gak bile baca.
1) alhamdulillah! keep up the gud work sampai bile2

2) okey xmau komen lebih2 yg ni

3) ada buat ucapan skali x b4 potong kek tu?

4) rasa dapat agak sape tut tut tu. insyaAllah dipermudahkan urusan olehNYA.

byk kali benda yg kita sangka dan harap tu x jadi tapi benda yg x disangka tu pulak yg menjadi. kan kan =)

YuFFa said...

hehhehehe..tq asil...yup.sometimes pe yg kita plan tu susah nak jadik..but bda yg kita tak plan tuh sure akan menjadik..hehehe;-)

aida said...

kak lin i like... sometimes pe yg kt plan tu susah nk jadik tp bnde yg kt xplan tu la yg jadik......
kene percaya pd takdir Illahi.......

YuFFa said...

aida~~
thanks...hehehe..hurm..sometimes kita tak tau pe yg akan jd...:))