Wednesday, January 19, 2011

|| TerKENANG ||

hurmm....saat sendiri mcm ni lah mula nak terkenang2 kisah suka..duka..nestapa hidup aku 5 years ago...5 years????wahhh...!!!!mcm lama sgt dah..tp aku rasa baru semalam aku melalui saat2 getir itu..saat2 pedih itu..saat2 kecewa itu..

5 TAHUN yang di anggap terlalu lama buat semua org..n terlalu cepat sgt masa berlalu buat diriku..mcm tak caya jerkk aku dah 5 years melalui kehidupan bersendirian bersama kenangan2..suka duka pahit..sume ader lah..mcm rencah dlm masakan..nak kasi sedap!!!

bulan februari ni..11/2/11 genap 5 years usia penikahan aku jika KEKAL...tapi..apakan daya..tuhan dah tentukan jodoh aku dengan dirinya hanya sekejap..aku redha..aku pasrah..hurmm..kalau KEKAl, of coz aku dah ader anak yg berusia 5@4 tahun kan...n sure akan panggil aku "mummy""..wuawuawuaaa:'( okep..ini kisah khayalan...fantasi..hakikat bda yg takkan terjadi..huuuu

hati aku????aku je yang tau..sometimes aku tak kuat nak face life aku sendirik..parents..kengkawan yang byk buat aku strong..menjadi insan yang sgt2 tabah..tabahkah aku????hurmm..tak tau nak cte tabah ke tak..kalo aku tak tabah dah lama kot aku bunuh diri..hahhahaha..tp insyaAllah aku masih waras..aku redha dengan ketentuanNYA...aku pasrah..aku hope sgt 1 day nanti akan ada Bahagia itu..insyaAllah..

tibe2 sedih ah!!!!!wwwuuuaaaa...kenangan itulah history hidup aku..history yg aku takkan lupe sampai bila2...kenangan itu buat aku menjadi dewasa & kuat untuk melalui hari mendatang....

2 comments:

FAD ARIFFIN said...

be strong dear. kita bukan perempuan lemah. kita juga ada harga diri. what past is past.

YuFFa said...

thankz FAD ARIFFIN...perempuan skrg kene kuat..kene independent...what done is done..hehhee..salam perkenalan n thankz coz sudi singgah blog ini..