Saturday, January 15, 2011

:: 15th january 2011 ::




today is 15th January 2011 ~~ genap 2 years aku menjadi seorang pendidik..alhamdulillah..kerjaya yang aku tak pernanh terfikir untuk jadi...dulu mak abah beriya2 soh ank2 jd cikgu..tapi tak sorg pon nak jadi coz masing2 tak minat..but now...today, aku dah jadi seorang lecture and my sis lak jadi seorang cikgu.alhamdulillah..walau kami ni panas baran..tapi setelah menjadi seorang pendidik masing2 lebih menjadi seorang yang penyabar..

kerjaya yang sgt2 mencabar nie buat aku lebih byk bersabar dalam apa juga keadaan..kerjaya mcm ni kna pandai main psycho.. macam2 gelagat yang aku pernah jumpa..tapi demi medidik anak bangsa, aku curahkan jua ilmu yang pernah aku belajar..cewah!!!hahahaa..POYOS!!!

No comments: