Sunday, October 24, 2010

|| cuti ||


Rasa macam nak pegi tempat yang jauh dr semua orang...jauh dari kesesakan lalulintas..jauh dari masalah..jauh dari kawan2..jauh dari org yang tersayang n jauh..sejauhnya....Untuk apakah???untuk BERCUTI~hehehhehe..nak cuti yang sgt lama untuk hilangkan stress utk tenangkan fikiran yang serabut dan utk merehatkan minda dari berfikir pasal kerja...bercuti di mana???aku sendiri tak decide nak g mana..tp aku teringin sgt nak g island..island yang sgt lawa & cantik yang bleh merehatkan minda aku yang sering serabut ni...ermmm well, kna mimpi dulu baru leh g bercuti...so hope tidur mlm ni bleh mimpi yang indah2 yang tak memberatkan pale otak aku...sweetdream!!!!hope dream can become reality...amin..

No comments: