Tuesday, August 24, 2010

|| demi masa ||


""demi masa..sesungguhnya manusa berada dalam kerugian::..heheheh..itulah kata2 yg buat aku selalu rugi coz aku tak pandai gunakan masa yang betol..tp demi masa yang sgt sekejap hanya ada 7 menet ini.aku perlu membuat entry blog aku supaya ianya tidak berdebu for this week...

ermm..biarlah masa juga yang tentukan isi hati aku..aku keliru..aku buntu..buntu dalam mencari kebahagiaan dalam ketenangan dan kesempurnaan..kenapa n mengapa...??ape yang penting aku memerlukan masa yang sgt n sgt panjang..(for the long time being~dlm bahase org puteh)..hehhehe..insyaallah Tuhan bukakan pintu hati aku utk ketentuan & takdir..aku pasrah..aku redha~

2 comments:

sil said...

entri 7 minit ka ni? haha. demi masa, kita tak perlu kejar masa tu sebab nanti dia lari, jalan je seiringan, insyaAllah semua yg dihajati akan termakbul. plus usaha doa redha dan tawakkal.

YuFFa said...

yup..tq asil..now pasrah dengan ketentuanNYA...