Sunday, August 1, 2010

|| bila bosan mengusai diri ||

arghhhhhhhhhh!!!!busan tak keruan aku hari nie..kenapa n mengapa???
bcoz aku dah terover tidorr..wuarghhhh..then internet lak slow hari ni..kenapa n mengapa??/aku takleh nak jawap coz aku tak tahu..
maybe cuaca yg buat internet hari ni mcm g*m***g...tettttttttttt..

hari ini aku sgt jadik pemarah..marah kat sape??marah kat diri aku sendiri..semua keje yg aku buat..sume tak menjadik..then kaki lak tersadung bucu katil n membuatkan aku marah katil yg tak bersalah itu..adakah aku yg bersalah..???atau katil tu yg salah???
jawapannyer selepas ini...heheheheh
setelah busan dah mengusai diri..amarah pon berkuasa la dalam diri aku..bda yg tak bersalah pon aku anggap bersalah..pe nak jadi ngan aku..aku pon tak tahu..maybe aku dah giler kot!!!!giler???am crazy???miss him like crazy..oooyeahhhh...hukhukkk

lately sejak aku buat keputusan utk bersendiri n menyendiri..aku jadik mcm hilang keruan..aku jadik macm dah makin sengal..betol ke keputusan yg aku buat???n pastinyer aku rasa dah takde mood nak buat apepon..pe yg aku buat sume tak menjadik..n life aku jadik makin bored..bosan n sangat membosankan...yanga ku tau..tdo..tdo..n tdo...tp ble dah puas tdo..aku jd bosan..arghhhhhhhhhhh..knapa ni?/what hapen to me???help me!!!!!

No comments: