Thursday, July 8, 2010

yang ATAS~tak sedar diri..yang BAWAH~kene buli

entry aku kali ni mmg aku tgh tension yg dah over dose!! dah lame aku perhati..pantau..lihat n tgk...(cewah..mcm bagos kan aku!!!hakhakk)..biase yang atas akan terus keatas dan yg bawah akan turut naik ke atas gak..tp ni dah terbalik...yg atas dah tak sedar diri..tak tahu la dah pengsan ke dah mati ke..aku sendiri tak tahu...tp yg bawah tetap kat bawah n paling menyayat hati..kene buli kaw2222222...memang giler..aku nak kata dunia ni tak adil..tp dah lumrah hidup..tp kenapa fenomena ni tetap berlaku??????????????

aku dah hampir 10 tahun dalam alam pekerjaaan..mane2 aku g pon tetap same..fenomena yang sgt menyayat hati aku seterusnya akan menyakitkan hati ku yg sgt mulia..hehehhehe..kenapa mesti bda ni hapend in life??/btol kata 1 of my friend.."life is unfair'..yup..aku setuju sgt2..but what can i do???nothing!!!that all..

kengkdang bile pk keje..aku jg bingung+bengong+sengal=aku jd menyampah..tp aku tau tanggungjawab aku coz inilah rezeki aku utk aku meneruskan kehidupan aku tanpa bantuan sape2...aku berdiri di atas kaki sendiri..berjalan sendiri..bergerak sendiri..n berlari pon tetap sendiri..tetapi!!!!!!!!!!!aku bekerja bukan sendiri..huh!!aku buat kerja ke..kerja buat aku???of coz aku yg kene buat keje..n bukan keje yg buat aku..alamakkkkkkkkkk..what is this??????i dont know..aku dah merapu n melalot oleh kerana terover dose!!!!now STOP IT!!

No comments: