Saturday, July 10, 2010

:: Tangan dan Terseliuh ::

hari ni aku kena jage pameran+promosi kat melaka botanical garden.3rd times for this year aku kene jage n buat promosi..huhuuuu..(msok SKT seh!!)..hope this is first n last for this year..HOPEFULLY!!!

yang paling penting aku tak dtg awal pagi..aku sampai kat sane kol 9am..then seb baek mamat yg jage parking tu kasi aku parking belakang stage tok turunkan barang yg tak bape nak byk..huhuuuu..dalam kepanasan pagi td..aku berjalan mencari booth utk aku menjalankan tugas..
2 kali round upenyer sume kolaj pon tak dtg lagi..adooiii..seb bek aku dtg kol 9..kalo aku dtg kol 8 canner??harap aku maki org je la hari tuh...bad habit aku~suke maki org..naseb la..~

ermmm..seb bek ada kolej laen dah dtg n aku pon dgn tak teragak2 nak la mengangkat brg2 promosi..sekali aku angkat box kunin tuh..adehhh..sgt berat!!!wat the hell!!!!!bermulalah makian kali keberapa ntah..huhuuuu.then aku tau takde sape dpt tolong aku..so dgn bangganyer..aku angkat box tu hingga ke tpt pameran..huh!!!!!!at last..berjaya..that time tak rasa lg tgn sakit..p after 10 minit..wahh..nape tgan kiri sengal2..menggeletar2...adoii.,sakitnyer..!!!!!!!huh!!!compom terseliuh..

lik umah jer aku mandi n tros tdo tak hengat dunia coa penat..ptg bgn tdo terasa sgt sengal..then ble tgk..WHAT????bengkak..adoooiiii..pe la naseb malang aku kali nih...dah la dok umah sorg2..takde sape nak tolong picit2..huhuuuu..time ni la aku baru terasa berpasangan itu penting n sgt berkepentingan..hehehhehe..TAPI.........(malas nak jwp n PK)

TangaNNNN...kenapa kau sakit??adoooiii...seb bek bleh menaip lg..heheheh..hope cepat baek coz next week aku sgt busy...why???kenapa hidup aku mcm nih???adehhh _^_

No comments: