Thursday, June 17, 2010

I:: D'architectural ::I

post kali ni aku saje nak letak picture yang aku cukup kagum..architectural yg ada di kota singapore~aku sgt teruja tgk architecture yg ada kat negara tu..mmg superbbb!!!dah upload byk..ttbe internet slow..so ni je yg dpt aku upload buat masa nie..kalo ada masa aku akan upload kat fb aku..check it out~[b_d]

aku sgt bangga dengan hasil kerja my beloved friend..nur tasnem yusoff~perfect..im very proud to u..
~project tasnem kat kota singa~

~chinese garden~
















1 comment:

sil said...

wah..dasyat2 projek tuh. bile la dapat g kota singa ni. nak g wetland dia yang best tuh :)