Wednesday, May 26, 2010

peRbeZaaN daN BerbeZa

apakah makna beza??perbezaan n berbeza sgt berbeza maksudnye..hehehhehe..ye ke??n mmg ye..aku nak buat satu perbezaan kat diri aku..dulu aku kurus...sekrg aku tak kurus..bukan berbeza ker??sgt berbeza..hehehehhe


aku kini dan selamanya...







aku dulu dan sebelum....
  • inilah AKU dan PERBEZAAN AKU....dulu rambut aku tak lurus..but now dah lurus..hikhikkk
  • n paling ketara tang pipi aku yg dah makin mengembang mcm pau suri..hahahahahah

aku sgt suke song by anang..tajuk:: separuh jiwaku pergi.::.lagu tu sgt menyentuh jiwa n hatiku..ble dgr sorg2 compom aku nagis n teresak2..hehehehhe...lirik lagu tu mcm pe yg hapend in my life..

nilah die teman seperjuangan yang support aku mase aku sedih...
















3 comments:

silentnur said...

teman seperjuangan kaklin sume comel-comel belaka ;D. tapi yang belah kanan tu apasal muka terkejut? haha

faizburn said...

aku pon comel

YuFFa said...

depa byk versi..ada yg tergezot..ada yg marah..ada yg epy..sume ada.n mcm2 ada..hehehheheh