Thursday, March 4, 2010

di kala gundah gulana~

petang2 yg sangat n teramat mengantok nih..elok la aku update aku punye blog sendiri..memandangkan aku nak slow down fb aku..so aku pon kene la active kat blog lak..hehehehhe..bukan ape..sekadar coretan yg akan membuatkan hati aku akan lebih tenteram..need a lot of rest dr segalanya...

gundah gulana hati yg tidak tenteram..ntah la..mcm2 bda yg hapend in my life..mcm mane aku nak face bda yg aku dah pernah face dulu???aku dah penat nak face bda2 ngarot ni sume..bilakah masanya hidup aku akan gembira n tenteram????why me??me again...again n againn....adussssss!!!aku cume mengharapkan happiness jerk..bda laen aku tak mou..semakin aku cari kebahagiaan tu..semakin payah utk aku lalui hari2 yg mcm roda nih...hidup umpama roda yg hari2 akan berputar..bilakah putaran itu akan berhenti???ntah...itulah soalan dan jawapan yg aku tak pasti..dr dulu lagi persoalan aku tidak pernah ada jawapan..

No comments: