Friday, March 5, 2010

- buang masa -

mmg time ni time aku suke membuang masa..nak tgu kol 5..hehhehe..so edit la pape yg bleh edit segi bleh di edit..ahakzz!!!plan mlm nih...

1) masak ssambal sardin mkn ngan roti
2) kemas bilik yg mcm sarang semot..((hahahaha..semot pon tak mou bilik mcm tuh))
3)tgk cte aliFf firDaus~sejak tgk last week mcm best!!
4)basuh kaen

tu just plan jerk lam pale otak..maklumlah dok sensorg takde mende nak buat..huuu..mlm td aku berjaye decor-decor bilik aku sendiri..aku ni mcm ni la..perangai yg mak aku ckp 'mmg suke mengubah barang n suke membuang barang.."..hahahahahah!!itulah aku!!seNgaLLL..umah aku tu pasti akan berubah every month..tebiat yg aku tak leh nak buang..kalo org soh buang gak..aku tetap takkan buang..COMPOM!!!!!

kalo lik kg..mak suke ckp..""hah tu sat g sume lam peti ais tu clear la""hahahahha..mane tak clear, mak aku tu suke tarok bda mcm2 lam peti ais..kalo leh tarok toknek aku..for sure die tarok kot..hahahahhaa..biase la org lama..ermmm..pape pon aku windu kat makabah a lot..(sory mak..jual name mak lam blog nih!!!)..

sejak aku lahir kot aku dah dijadikan mcm nih...suke mengubah,,suke berubah n tak suke diubah!!hahahahaha..well, one n only me..that y blog ni wujud.aku tetap aku n hanya aku..

No comments: