Friday, January 29, 2010

ANTARA KEHIDUPAN & KEBAHAGIAAN ::``~

ptg2 jumaat ni molek gak la kalo aku nak update blog aku sendiri...everything hapend in my life..anyway dah a year aku kat bumi bertuah n bersejarah nih..Alhamdulillah...aku tenang n aman kat sini..tp jiwa, hati n perasaan aku tak setenang mcm yg org sangka..alamakk!!!!again..kisah sedih lg???

errmm...life aku ni mmg mcm ni kot..nak buang kesedihan n simpan kegembiraan.tp tanpa ada kesedihan tu, takkan ada la kegembiraan aku sekarang kot..n now perasaan aku bercampor aduk mcm hati yang nak kene blander tuh..hehehehhe..

kadang2 ape yg aku impikan tak dpt..tp kengkadg ape yg aku tak impikan akan dpt..tp jarang sgt la..huuu~sekarang aku masih mencari n tercari2 lg semangat aku yg sememangnyer pernah ilang dulu.i try my best..but again..aku jatuh..aku nak bgun balik tu payah sgt..damn!!kngkdg aku pk lantak jelah kehidupan nie..malas nak pk2..tp aku kene gak bagun..berdiri..n terus berjalan melangkah setapak demi setapak utk diri n kehidupan aku sendiri tanpa bantuan org lain..aku perlukan sokongan..aku perlukan kekuatan..hanya denganNYA aku bermohon teguhkan kekuatan diri n hati aku.aku rasa dah takde aper yg intresthing lam life aku nie..aku lalui mcm aku org yg takde peluang utk bahagia..BAHAGIA~tak pernah aku rasa..tak pernah aku dpt n tak pernah aku nikmati..sume tu hanya seketika..masa berlalu n terus berlalu..hanya aku dan diriku..hatiku..jiwaku..pergi..gone!!!!

No comments: